hátilyet

2009.03.19. 07:17

"xyr... most azon gondolkodom, hogyan kellene megértetnem veled, hogy a világ nem csak abból áll, amit te látsz vagy elképzelsz magadnak./.../akit te 19 éves gyereknek látsz, és aki már 5 évesen jobban látta a dolgokat, mint te, mert szélesebb látókörrel és összehasonlíthatatlanul nagyobb toleranciával rendelkezett./.../minek foglalkozom értelmetlen és felesleges dolgokkal, és amúgy is, ne válaszoljak egy ilyen futóbolondnak, mint amilyen te vagy. Mikor megismerkedtünk, eltiltott tőled, mert azok alapján, amit meséltem rólad, egyértelműen közveszélyesnek gondolt, és hát szerintem is igaza van, azzal a külünbséggel, hogy szerintem alapvetően gyáva és lusta vagy, ezért valószínűleg sosem teszel majd semmi igazán rosszat, vagyis tulképpen csak a szád jár./.../pont annyira fogom komolyan venni a véleményedet, mint amennyit ér. Ja és igazad van, a magadfajta szűklátókörű, másokat megítélő, önmagának mindent megbocsátó ember szemében valóban bolond vagyok."

"mondhatnam hogy azt gondolom, alapvetoen az emberekben ertekek rejlenek, a kszir meg fasz, de tul konnyu lenne es kevesbe atfogo."

"hülye"

"Pont az tetszik benned, ami saját magamban is. Az a rohadtul könyörtelen őszinteség. Kevés emberben van meg. Mert egyesek hajlamosak sértegetésre használni, mások meg még saját maguknak is elhiszik a hazugságaikat. Megint mások félnek a következményektől. Te nem."

"a kis vagány lomhán kicsorduló könnyei felfelé folynak."

"látom, ahogy lelked egyre jobban megtelik a színekkel, mintha kontrasztanyagot nyomtak vóna beléd."

"Elméd sztrádáinak száma: végtelen."

"Boahh! aludd ki magad..."


A bejegyzés trackback címe:

https://phatyol.blog.hu/api/trackback/id/tr21011168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása